Over Ruyken Champignons

Ruyken groothandel is een groothandel in champignons, groenten & fruit. Wij leveren, afhankelijk van de seizoenen, het hele jaar rond een geheel assortiment aan uiteenlopende champignons, groenten en fruit aan veel andere groothandelaren. Daarnaast verkopen wij zelf ook aan supermarkten, catering, marktstallen en andere zelfstandigen. Bovendien bezorgen wij verse producten aan restaurants en diverse snackbars.

Onze specialiteiten zijn paddenstoelen, taugé en Chinese groenten. Paddenstoelen zijn verfijnde smaakmakers voor allerlei soorten gerechten. Ruyken BV heeft jarenlange ervaring in de handel in champignons, wij selecteren uitsluitend de beste producten voor u. Op onze website is veel informatie over de vele verschillende soorten champignons te vinden. Door onze kennis bent u verzekerd van hoogstaande producten en wij willen dat onze champignons en paddenstoelen zo vers mogelijk bij de eindgebruiker komen. Proef de smaak van onze pure producten!

Lees Verder

Ruyken Horeca

Volle, ronde appels, gezonde asperges, vitaminerijke aardappelen… groenten en fruit zijn van vitaal belang voor de gezondheid van de mensen. Het zijn immers belangrijke leveranciers van vezels, vitaminen en mineralen in onze voeding. Als groothandel in verse fruit en groente, leveren wij alleen de beste kwaliteitsproducten aan u het hele jaar rond. En dat doen wij al meer dan veertig jaar. Bovendien kunt u bij ons terecht voor vele soorten paddenstoelen, kiemproducten en Chinese groente, onze specialisatie.

Wij leveren onze producten aan particulieren, groothandelaren, maar ook aan supermarkten, cateringbedrijven en marktverkopers. Goede service hebben wij hoog in het vaandel staan, wij brengen dus graag onze groente en fruit tot aan uw deur. Wij hebben gekoelde transportwagens tot onze beschikking die iedere dag opnieuw weer uw bestelling leveren.

Maak het uzelf gemakkelijk en geef uw bestelling door via onze website, makkelijker kunnen wij het u niet maken. Maar als u liever telefonisch, per fax of e-mail uw order wilt doorgeven, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Horeca

Onze sterke punten:

  • Hoge kwaliteit van producten
  • Scherp geprijsd
  • Uitstekende Service
  • Klantvriendelijkheid
  • Betrouwbaarheid
  • Begrip in Nederland

Onze contactgegevens:

Jan Van Galenstraat 4
Pier D, Loods 4
1051 KL Amsterdam
T. 020 - 6820832
F. 020 - 6811345
E. info@ruyken.nl